NAUJIENOS

Išrinktas naujas Europos aludarių asociacijos „The Brewers of Europe“ prezidentas
Išrinktas naujas Europos aludarių asociacijos „The Brewers of Europe“ prezidentas

2012 lapkričio 23 d. naujuoju Europos aludarių asociacijos prezidentu paskirtas Demetrio Carceller, kuris pakeis dabartinį asociacijos prezidentą Alberto da Ponte.
Barselonos alaus daryklos „S.A. Damm“ valdybos pirmininkas ir generalinis direktorius Demetrio Carceller tvirtai tiki unikaliu aludarystės sektoriaus įnašu į Europos socialinį, ekonominį bei kultūrinį paveldą.  Ispanijoje alaus gamybos sektorius yra tiesiogiai ir netiesiogiai sukūręs per 222 tūkst. darbo vietų, o prie Europos alaus kultūros prisideda tokiais Viduržemio jūros regionui būdingais įpročiais, kaip saikingas alkoholio vartojimas, bendravimas baruose ir alaus derinimas su maistu.
Susirinkusiems Europos aludarių asociacijos narių delegatams Demetrio  Carceller žadėjo tęsti savo pirmtakų pradėtą darbą. „Europos aludarių vizija – kurti draugišką, išmanią ir klestinčią Europos verslo aplinką. Tęsdamas jau pradėtus darbus aš stengsiuosi užtikrinti, kad, visi kontinento aludariai – dideli ir maži-  aktyviai dalyvautų sprendžiant šiandienos Europos klausimus. Mes visi turime prisidėti prie mūsų žemyno gerovės ir klestėjimo“, – sakė naujasis 3,5 tūkst. Europos alaus daryklų vienijančios asociacijos prezidentas.
Džiaugdamasis savo įpėdinio išrinkimu, Alberto da Ponte, neseniai paskirtas RTP (Radio e Televisao de Portugal)  prezidentu, sakė: „Asociaciją palieku pačiose tinkamiausiose rankose.“

 


 

                     

Ar jums jau yra 20 metų?
Lietuvos aludarių gildija
Atsiprašome,
bet į šią internetinę svetainę gali patekti tik tie asmenys, kurie jau yra sulaukę 20 metų.