NAUJIENOS

Lietuvos aludarių gildija paaukojo 10 tūkst. eurų medicininėms priemonėms įsigyti

Lietuvos aludarių gildija reikšmingai prisideda prie kovos su Lietuvoje plintančiu koronavirusu – sureagavusi į Lietuvos pramoninkų konfederacijos (LPK) kvietimą, jau paaukojo 10 tūkst. eurų, skirtų medikams būtinoms priemonėms pirkti. 

„Šiuo sudėtingu visuomenei laikotarpiu susiduriame su daugybe iššūkių, kuriuos sprendžiant kaip niekad svarbu palaikyti vienybę. Prisidėti kovoje su Lietuvoje plintančiu koronavirusu galime kiekvienas iš mūsų, ypatingai reikšminga šioje situacijoje tampa verslo galima suteikti pagalba. Esame neabejingi susiklosčiusiai situacijai ir dedame visas pastangas, kad šį virusą drauge įveiktume kaip galima greičiau, todėl savo auką LPK sukurtam fondui skyrėme nedvejodami“, – sako Saulius Galadauskas, Lietuvos aludarių gildijos prezidentas. 

Visus surinktus pinigus LPK ketina skirti medikams reikalingoms priemonėms pirkti – planuojami įsigyti  šiuo metu ypač trūkstami respiratoriai, vienkartiniai kombinezonai ir kitos medikams reikalingos priemonės.

LPK paramos medikų dirbančių su COVID-19 apsaugos priemonėms sąskaita yra SEB banke, sąskaitos Nr.: LT637044060006798470


 

                     

Ar jums jau yra 20 metų?
Lietuvos aludarių gildija
Atsiprašome,
bet į šią internetinę svetainę gali patekti tik tie asmenys, kurie jau yra sulaukę 20 metų.